ŠTAMPARIJA SCAN & PRINT

Štamparija Scan & Print je osnovana 2010. godine i od kada je osnovana do danas ima za cilj da uvek ispuni želje i ideje svojih klijenta, po pristupačnoj ceni i u dogovorenom roku dobije gotov dizajniran i odštampan materijal. Imamo 100+ zadovljnih klijenta i godine iskustva u grafičkom tržištu sa konkurentnim cenama, kratak rok isporuke porudžbine i kvalitetan rad.

Imamo veliku ponudu šta radimo koja nudi štamparija Scan & Print, izdvajamo:

  • sito štampa na tekstilu(majice, polo majice, kačketi, duskerice, jakne, prsluci, radna odela, torbe…), papiru(vizit karte, fascikle, nalepnice,…), plastici(PVC kartice, PVC kese, ambalaža, kutije, olovke, upaljači,…), drvetu(privesci, rokovnici, kutije,…), metalu(razne pločice, privesci, olovke,…), koži(rokovnici, torbe, kožni setovi…)
  • tampon štampa, brendiranje reklamnog materijala(upaljači, olovke, privesci, satovi, rokovnici…)
  • ofset štampa malih i velikih formata(vizit karte, memorandumi, brošure, flajeri, katalozi, posteri, knjige, koverte, otpremince, radni malozi…)
  • digitalna štampa ka brzo i ekonomčino rešenje za male tiraže, može zameniti ofset štampu do SRA3(330×488) formata, karakterizuje se i po tome što je rok izrade kratak i kvalitet odličan. Skoro sve može da se odšampa u roku od jednog dana.
  • isecanje PVC folija koje služe za ispisivanje izloga, reklama, banera, brendiranje automobila… kao i posebnih vrsta flex folija pogodnih za dekoraciju ili štampu tekstila.
Štamparija Scan & Print iz svoje ponude izdvaja veliki asortiman reklamnog materijala, poslovnih i ličnih poklona, sa štampom ili gravurom. Na vama je da odabere željeni proizvod iz našeg kataloga i pošaljete(ili pozovete) nam podatke koji želite da budu odštampani. Mi ćemo vam poslati predlog izgleda odštampanog proizvoda i posle vašeg odobrenja uraditi štampu po dogovoru.
POZOVITE NAS